July 16th, 2021 –

DGSHAPE Corporation kondigt de meest recente release aan van de DWINDEX prestatie- en remote monitoringsoftware

Hamamatsu City, Japan – De DGSHAPE Corporation heeft de release bekendgemaakt van de tweede versie van haar prestatie- en remote monitoringsoftware “DWINDEX2.” Deze editie is gebaseerd op de kracht van de voorganger DWINDEX, maar breidt de apparaat monitoringfuncties uit. Deze functies leggen de bedrijfsproductiviteit van productieteams in tandheelkundige CAD/CAM-freesomgevingen vast en voegen nieuwe ondersteunende functies toe voor snelle oplossingen voor apparaten die technische assistentie vereisen. DWINDEX2 is verkrijgbaar voor alle gebruikers van de apparaten DWX-52DCi, DWX-52DC, DWX-52D en DWX-42W.

De verbeterde remote monitoringfuncties van DWINDEX2 vereisen een gemonteerde camera (apart verkocht) die de foutieve activiteiten van de freesmachine registreert en meldt. Dit resulteert in een eenvoudigere probleemoplossing en een kortere stilstand. Dankzij nieuwe weergave van fouten en het onderhoud kunnen gebruikers hun freestoestel in optimale conditie houden en een constante en efficiënte productie waarborgen. Naast de verbeterde ondersteuning biedt DWINDEX2. een geavanceerd gebruik van het apparaat en betere capaciteiten voor opdrachtbeheer.

De “opdrachten”- functie biedt een geautomatiseerde, probleemloze manier voor het traceren van de CAD/CAM-productie en helpt tandheelkundige deskundigen digitaal de opdrachten binnen frees- en sinterprocessen monitoren en beheren. Een verbeterde “materiaalgebruik”-functie traceert de output in aantallen van kronen en bruggen voor geselecteerde CAM-providers. De nieuwe “bedrijfstijd”-functie van DWINDEX2., de 24-uurs productiegrafiek in de dashboardmodule, toont de dagelijkse tijdspanne voor alle opdrachten die op elk aangesloten apparaat zijn verricht. Gebruikers kunnen remote de voortgang van hun toestel monitoren, zowel tijdens als buiten werkuren.

“De volgende generatie software van DWINDEX2 biedt weergavetools met geavanceerde functies die de gebruikers van DWX-machines helpen om de capaciteiten van hun toestel te maximaliseren en de productie-efficiëntie te verbeteren”, aldus Hisashi Bito, President of Operation van DGSHAPE Corporations. “De dashboard-functies bieden de gebruikers alle vrijheid die nodig is om remote de CAD/CAM-workflows te beheren en breidt de productiviteit van onze technisch hoogstaande tandheelkundige frezen verder uit.” De DWINDEX2 software is gratis die online kan worden gedownload. De software is compatibel met de machines DWX-52DCi, DWX-52DC, DWX-52D en DWX-42W.

Voor meer informatie over DWINDEX2 en het complete productassortiment van DGSHAPE, bezoek www.dgshape.com/nl/dwindex2-nl.

DGSHAPE Corporation, een dochteronderneming dat volledig eigendom is van Roland DG Corporation, ontwikkelt innovatieve 3D-producten, waaronder tandheelkundige freesmachines, foto-impactprinters, graveermachines en tafelmodel freesmachines. De producten van DGSHAPE worden wereldwijd verkocht. Voor meer informatie over DGSHAPE Corporation bezoek de website www.dgshape.com